Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، اطلاعیه این شرکت در این رابطه به شرح زیر است:

۱ - موعد تحویل خودروهای برخی مشتریان

پیرو اعلام قبلی مقرر بود در شهریور و مهر ماه سال جاری تعداد متنابهی از خودروهای مشتریان گرامی ترخیص و تحویل گردد و لیکن متأسفانه بعلت مشکلات و موانعی که خارج از اراده‌ این شرکت حادث شد، روند فوق‌الذکر همینک با تأخیر همراه گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این مشکلات و اقدامات صورت گرفته به این شرح است:

الف) به منظور ترخیص کالا از گمرکات کشور لازم است تا مجوز ثبت سفارش برای آن کالا تسلیم گمرک گردد.

از دیگر سو واردات خودرو به سبب ماهیت ارزش کالا از طریق اعتبارات اسنادی I/C و شبکه بانکی صورت می‌گیرد. شرکت رامک خودرو قریب به ۳ ماه قبل بر اساس تعهدات خود اقدام به واردات خودروهای موصوف در یکی از گمرکات جنوب کشور می‌نماید با توجه به اینکه بنا به در خواست بانک عامل، امکان تمدید ثبت سفارش تا ۱۲ ماه امکان پذیر است، متأسفانه سازمان توسعه تجارت از انجام این درخواست استنکاف می‌نماید.

ب) به منظور کاهش هزینه های انبارداری و دموراژ بر اساس رویه استاندارد و متعارف موجود خودروهای ورودی به گمرکات جنوب به گمرک اختصاصی رامک خودرو در نزدیک تهران، استریپ و حمل می‌گردد. به علت موانع حاضر تا کنون بخش قابل توجهی از این خودروها در گمرکات جنوب باقی مانده و هزینه های هنگفت روزشماری را به شرکت تحمیل می‌نماید.

ج) به علت اعتصاب شبکه حمل و نقل جاده‌ای متاسفانه کرایه کامیون برای حمل از گمرکات جنوب به شدت افزایش یافته و در برهه‌ای کاملا متوقف گردید.

د) به منظور استیفای حقوق مشتریان معزز و حل مشکلات اشاره شده در بالاترین سطوح ممکن مراتب در حال پیگیری از طریق وزارت صنعت و سازمان های ذیربط می‌باشد. مکاتبات مربوطه عندالزوم قابل ارائه خواهد بود.

۲ - فروش خودروهای وارداتی در شبکه های غیر رسمی یا موازی

شرکت رامک خودرو هرگز نسبت به عرضه و فروش خودروهای خود در شبکه‌ای غیر رسمی یا موازی یا شبکه‌ای موجود اقدام ننموده است و مطلقاً هرگونه کسب سود و درآمد از این طریق را ناصواب و بلکه حرام می داند. بنابراین هرگونه شائبه یا ادعایی بر این اساس صراحتا تکذیب می‌گردد و برای چندمین بار اعلام آمادگی می‌نماید تا کلیه اسناد فروش خودروهای وارداتی خود را عندالزوم به منظور بررسی و نظارت در اختیار مراجع محترم ذیصلاح قرار دهد.

با بررسی های صورت گرفته در خصوص منشا خودروهای سانگ یانگ که اینک در بازار آزاد با قیمت های فزاینده به فروش می‌رسند مشخص شد برخی از مشتریان که عمدتا به قصد سرمایه گذاری و کسب انتفاع نسبت به پیش خرید اقدام کرده‌اند پس از تحویل خودروهای خود در اردیبهشت ماه ۹۷ نسبت به عرضه آن در بازار اقدام نموده‌اند که طبیعتا کنترل این مهم خارج از اراده شرکت بوده است.

۳ - تخصیص ارز دولتی به واردات خودرو

در خصوص اعلام این موضوع که شرکت رامک خودرو ارز دولتی دریافت کرده و در مقابل آن خودرو وارد نشده یا درخواست مابه التفاوت از مشتریان دارد به اطلاع می‌رساند کلیه خودروهایی که با ارز نیمایی وارد شده در گمرک موجود بوده و هیچ خودرویی با ارز ۴۲۰۰ تومانی ترخیص نشده است. همچنین وفق اعلام دولت، شرکت متعهد به پرداخت مابه‌التفاوت می‌باشد همین موضوع مانعی برای حمل تعدادی از خودروهایی که قبلأ توسط شرکت سفارش گذاری شده، بوده است. از دیگر سو به علت تغییر قانون در اواخر سال ۱۳۹۶ و اوایل سال ۱۳۹۷ مبنی بر انتقال ارز صرفأ از طریق شبکه بانکی کشور، علیرغم پیگیری‌ها با طولانی شدن پروسه تخصیص ارز همراه گردید. که در صورت تخصیص به موقع و عدم ابطال غیر قانونی ثبت سفارش ها که مصداق حقوق مکتسبه را دارند، کلیه مشتریانی که قرارداد تحویل آنها خودروی وارداتی بود، خودرویشان را تا کنون تحویل گرفته بودند. علیرغم همه مشکلات مطروحه، مشکلاتی از قبیل عدم پاسخ صحیح و صریح از طرف نهادهای مرتبط و ذی‌ربط در خصوص ضوابط ترخیص خودروهای موجود در گمرکات کشور باعث شده که زمان دقیق جهت ترخیص به مشتریان گرامی نتوانیم اعلام کنیم لذا خواهشمند است ضمن صبوری و حفظ آرامش از طریق وب سایت رسمی شرکت و همچنین عاملیت های مجاز، مراحل ترخیص و تحویل را پیگیری نمایید و مطمئن باشید همکاران ما در اداره‌های بازرگانی، فروش و هیئت مدیره بصورت شبانه روزی در حال پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه مطلوب شما عزیزان در حال خدمات رسانی هستند.

۴ - برخی از ابهامات و سوالات مشتریان

برخی از مشتریان محترم علیرغم آگاهی از علل تأخیرات پیش آمده با توجه به ظرفیت های قانونی کشور و حقوق قانونی خود نسبت به طرح شکایت از شرکت رامک خودرو اقدام نموده و متعاقب آن دستور موقت توقف شماره‌گذاری خودروهای تیوولی را اخذ کردند. خوشبختانه با ارائه مستندات و توضیحات مکفی و پس از پیگیری ابهامات مطروحه برطرف و شماره گذاری این خودروها در تمام کشور بدون مانع در حال انجام است".

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۰۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی