Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@19:09:53 GMT

معمای ۷ هزار خودروی گم‌شده روی میز قاضی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۳۴۵۲

معمای ۷ هزار خودروی گم‌شده روی میز قاضی

 یکی از پرونده‌هایی که با تعداد زیادی از مالباخته‌ها روبه‌رو است و شاکیان پرونده چندین مرتبه برای احقاق حق خود مقابل دادگستری تجمع کردند پرونده رامک خودرو با بیش از ۷۰۰۰ مال باخته است.

۷۰۰۰ مالباخته و شاکی در این پرونده برای دریافت خودرو تیوولی مبالغ متعددی را به حساب شرکت رامک خودرو واریز کردند، اما حال پس از گذشت چندین سال هنوز نتوانسته‌اند خودروی خود را تحویل بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از دو سال گذشته تعداد زیادی از مردم بابت پیش خرید خودرو تیوولی مبالغ متعددی از ۵۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان به حساب این شرکت خودروسازی واریز کردند پول‌هایی که نه تنها برای خریداران خودرو نشد بلکه ضرر‌های فراوانی را هم به آن‌ها وارد کرد.

موضوع پیش فروش خودرو تیوولی توسط رامک خودرو از اواخر سال ۹۵ آغاز شد و در آن زمان این شرکت آگهی فروش خودروی مورد نظر خود را با قیمت حدود ۱۰۰ میلیون تومان منتشر کرد، اما با گذشت چند ماه این شرکت به وظایف خود عمل نکرد و خودرو را به خریداران تحویل نداد.


پول‌هایی که تبدیل به خودرو نشدند
پس از سرگردانی خریداران توسط شرکت رامک خودرو شاکیان یکی پس از دیگری علیه این شرکت شکایت کردند و پرونده قضایی برای این گروه خودروسازی تشکیل شد.

الیته شرکت رامک خودرو طی چندین اطلاعیه از خریداران درخواست کرده بود که مبالغ متعددی را به حساب این شرکت واریز کنند، اما با هر بار واریز مبالغ مختلف به حساب شرکت رامک خودرو هیچ خودرویی به خریداران تحویل داده نشد.


هنگامی که پیش فروش شرکت تیوولی توسط رامک خودرو آغاز شد قیمت آن حدود ۱۰۰ میلیون تومان بود، اما حال پس از گذشت ۲ سال با توجه به نوسانات بازار قیمت خودرو به حدود ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است.

البته برخی از مالباختگان از خرید پتروشیمی ارس توسط شرکت رامک خودرو خبر دادند، به گفته شاکیان پرونده پول‌هایی که برای پیش فروش خودرو به شرکت رامک خودرو پرداخت شده توسط مدیران این شرکت برای خرید سهام پتروشیمی ارس مصرف شده است.


پول مالباختگان چه شده است؟
مدیران این شرکت تاکنون اعلام نکردند که پول خریداران را کجا مصرف کردند و حاضر به پرداخت آن و حتی اصل پول هم نیستند.

هزاران جلد پرونده تاکنون برای شرکت رامک خودرو صادر شده و جلسات رسیدگی به آن در حال برگزاری است خواسته مالباختگان صدور حکم کلاهبرداری برای مدیران متخلف رامک خودرو است.

خودرویی که قرار بود با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به دست خریداران برسد حال پس از افزایش چند برابری قیمت خودرو‌ها مالباختگان به دنبال دریافت اصل پول به همراه ضرر و زیان‌هایی که طی این سال‌ها متحمل شده‌اند، هستند.

در حال حاضر پرونده رامک خودرو با بیش از صد‌ها کیفرخواست در شعبه ۹ دادگاه کیفری در حال رسیدگی است و هنوز برای آن حکمی صادر نشده است.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر مال باختگان شرکت تیوولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پرشکوه هاوال با H6

این خودروی برقی-بنزینی از یک موتور 1500سی.سی بهره می‌برد که موتور بنزینی آن قدرتی معادل 147.5 اسب بخار و موتور برقی آن معادل 174 اسب بخار نیرو تولید می‌کند. همچنین هاوال H6 به دلیل بهره‌مندی از تعویض دنده الکترونیکی، گرم‌کن صندلی راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای راننده، سرنشین جلو و جانبی و پرده‌ای جزو خودروهای ایمن شناخته می‌شود.

هاوال هیبریدی H6 با بکارگیری انواع رادارهای روز دنیا خودروی مدرنی محسوب می‌شود؛ رادار کمکی در ترافیک، رادار تشخیص نقطه کور، رادار کروز یکپارچه، رادار تشخیص خطوط و حفظ حرکت خودرو در لاین حرکت، سیستم تشخیص عابر پیاده و بکارگیری ترمز اضطراری تنها بخشی از امکانات فناورانه این خودرو است.
پیش از این گروه بهمن هاوال  H2 را به ایران معرفی کرده بود؛ این محصول در زمان ورود به ایران به سرعت جایگاه خوبی در بازار پیدا کرد و توانست نظر دوست‌داران خودرو را به خود جلب کند.

دانلود مشخصات هاوال با H6

دیگر خبرها

  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید