Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@19:28:38 GMT

جنگیدن برای زنده ماندن!

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۴۴۴۱۴

جنگیدن برای زنده ماندن!

خبرگزاری آریا - روایتی از دو سال تلاش بی وقفه گروه صنعتی رامک خودور برای غبله بر مشکلات
همه چیز داشت خوب پیش می رفت. امضای برجام میان ایران و 1+5 سرعت رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه را تسریع کرده بود تا آنجا که رامک خودرو در حال گذار از یک شرکت وارد کننده به خودروساز شدن بود. اما دوران رشد و شکوفایی دیری نپائید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم های خارجی و بی تدبیری های داخلی باعث شد در کنار سایر بنگاه های تجاری، رامک خودرو نیز ضربه ای مهلک را متحمل شود. ضربه ای که در همان ماه های نخست اکثر شرکت های وارد کننده خودرو را به سرعت به تعطیلی کشاند. اما رامک خودرو که چشم اندازی بلند مدت برای توسعه فعالیت‌های خود ترسیم کرده باید در میدان می ماند و ضمن مبارزه با مشکلات عدیده داخلی، روند راه اندازی کارخانه و تولید داخل را نیز پیگیری می کرد.
گروه صنعتی رامک خودرو طی 15 سال گذشته بدون وابستگی و با تکیه بر توان صددرصدی بخش خصوصی، با نگاهی هدفمند به ایجاد بستر اشتغال، تولید، بازرگانی و خدمات خودروهای با کیفیت در ناوگان حمل و‌نقل شهری و خودروهای سواری در عرضه و ارایه خدمات پس از فروش مطلوب و کسب رتبه های برتر، میان شرکت های موفق در کشور، قرار گرفته است.
این شرکت تا به امروز در فراز و نشیب ها و‌ دوران سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه ذره ایی از انگیزه و تکاپوی خود را کم نکرده و امروز نیز با توجه به منویات مقام معظم رهبری در جهت تولید مستمر و جهش تولید، تمام همت و تمرکز خود را بکار گرفت تا بتواند نقشی موثر در صنعت خودروی کشور عزیزمان، ایفا کند.
این شرکت به منظور برون رفت از شرایط دشوار پس از برجام، با شکیبایی و‌ برنامه ریزی، بستر قابل توجهی را در کشور فراهم ساخته تا ضمن تسهیل شرایط برای مشتریان و عمل به تعهدات خود در مسیر تولید متناسب با دانش و‌تکنولوژی روز دنیا، اتفاق خوشایندی را در کشور فراهم سازد و این روند تنها در سایه ی مشارکت دولت و بخش خصوصی و حمایت رسانه های جمعی، میسر خواهد شد اما متاسفانه در این مسیر مشکلات اساسی و رفتارهای غیرمنصفانه، موجب ایجاد موانع فراوان گردید که تبعات آن دامن گیر فعالیت های این گروه صنعتی و به طبع آن موجب تاخیر در انجام تعهدات به مشتریان شده است.
تمرکز گروه صنعتی رامک خودرو بر تولید باعث گردید زیرساخت های لازم برای این مهم ایجاد و با سرمایه گذاری صددرصد داخلی گام های لازم برای تولید محصولات در داخل کشور برداشته شود تا آنجا که این اقدامات با وجود تحریم های سخت موجود که بشکلی جدی از سوی کشورهای متخاصم پایش می شود، گام های نهایی خود را طی نموده است.
شایان ذکر است شرایط تحریم از یک سو، بی تدبیری ها و تصمیمات خلق الساعه و بی ثباتی قوانین از سویی دیگر، فضای تحریمی را سخت تر کرد و همین بی تدبیریها موجب بروز تاخیر در انجام بخشی از تعهدات این شرکت گردیده است. در این میان برخی افراد سودجو در عرصه های سیاسی و اقتصادی با تلاش وافر، بهره مندی از این شرایط که به دنبال اغراض و اهداف و منافع شخصی می باشند، همه تلاش خودرا برای ایجاد چالش های فراوان بکار گرفتند. بطوریکه با فرافکنی در فضای مجازی و تلاش برای برگزاری تجمعات غیرقانونی و ایجاد برچسب کلمه "مالباخته" برای مشتریان آنهم با نگاه ضرر از سود به عنوان مالباختگی باهدف تهییج افکار عمومی و ایجاد تشویش اذهان دیگر مشتریان، بدنبال بهره برداری های شخصی بودند.
در این میان افرادی به عنوان وکیل، ضمن سوء استفاده از وضعیت موجود و با موج سواری بر آمال مشتریان سعی کردند با افروختن آتش و تحریک مشتریانی که بواسطه مشکلات بوجود آمده موفق به تحویل خودروهای خود نشده بودند با انتشار اخبار خلاف واقع و اعلام اعداد و ارقام عجیب از تعداد شاکیان و تعهدات باقیمانده در رسانه های فارسی زبان معاند خارج از کشور و برخی رسانه های زرد و بدون مخاطب داخلی، آب بر آسیاب دشمن بریزند. اما با ورود قوه قضائیه و ضابطین آن، مشخص گردید که این شرکت نه تنها انحراف مالی نداشته بلکه در راستای فعالیت تولیدی و انجام تعهدات خود عمل کرده است. در نهایت با مساعدت و همیاری دستگاه قضایی راهکار لازم برای انجام تعهدات مشتریان مشخص گردید و با اشراف بر وقایع رخ داده که بر اثر تحریمهای داخلی و خارجی و خارج از اراده رامک خودرو صورت گرفته بود مقرر گردید بخشی از تعهدات باقیمانده از محل خودروهای موجود در گمرک و بخش دیگر ضمن برنامه ریزی مشخصی که به وزارت صمت اعلام شده است از محل تولید داخل، انجام گردد. این مهم در شرایطی صورت می پذیرد که افزایش هزینه های سربار قانونی که خارج از اختیار رامک خودرو و براساس مصوبه دولت بوده، می بایست پرداخت گردد و البته رامک خودرو به منظور همراهی با مشتریان خود و کاهش آثار مالی در اقتصاد خانواده، برنامه ریزی و اقدامات موثری را در حفظ ارزش دارایی مشتریان، در قالب شرایط و تسهیلات متنوع، برای ایشان در نظر گرفته است.
امید است این شرکت و دیگرفعالان حوزه صنعت، با مدیرانی که امام این انقلاب را درک کرده اند و آموخته اند در سخت ترین شرایط ایستادگی کنند، ادامه مسیر روشن خودرا بپیمایند و اقدامات شایسته ای را برای بالندگی ایران عزیز و خدمت به مردم شریف این سرزمین داشته باشند و بستری ارزشمند و کارآمد در فعالیت ها و عرصه تولید، تجارت و بازرگانی در کشور، به جای گذارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رامک خودرو گروه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • بسکتبال NBA | دوراهی لیکرز، زنده ماندن یا حذف تحقیرآمیز؟
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان